Leven lang ontwikkelen voor iedereen

Leven lang ontwikkelen is belangrijk voor professionele én persoonlijke groei. Blijven nadenken over de toekomst. Daarom kan iedereen terecht bij het Leerwerkloket voor kosteloos scholings- en loopbaanadvies: scholieren/studenten, werkzoekenden, werkenden, zelfstandigen en werkgevers.

Nu ook Werkcafé in Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen

Het Werkcafé dat mei dit jaar als pilot startte in Gouda is een groot succes! Veel mensen weten hun weg te vinden naar het loket voor werk-, ontwikkel- of scholingsvragen. Daarom breidt dit initiatief zich uit in de regio. Vanaf 1 juni zal elke dinsdag naast Gouda ook 1 loket in Bodegraven-Reeuwijk of Krimpenerwaard of Waddinxveen in de middag open zijn. Het is gratis, je kunt er terecht zonder afspraak en een kopje koffie of thee staat klaar. 

Afbeelding
Werkcafe

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk? Heb je je opleiding niet afgemaakt of wil jij je laten omscholen? Ben je ondernemer en denk je erover je koers te veranderen, te stoppen met je bedrijf of om in loondienst te gaan? 

Met deze en vele andere vragen kun je terecht bij het Werkcafé Midden-Holland. Het Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. 

Unieke samenwerking
Het Werkcafé is een unieke samenwerking van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Inwoners zijn gebaat bij minder loketten en het brede aanbod van dienstverlening via één aanspreekpunt. 

Kom langs!
Datum     : Elke eerste dinsdag van de maand 
Tijdstip    : 14.00 – 16.00 uur  
Locatie    : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Datum     : Elke tweede dinsdag van de maand 
Tijdstip    : 14.00 – 16.00 uur  
Locatie    : Gemeentehuis Krimpenerwaard, Dorpsplein 8, Stolwijk

Datum     : Elke derde dinsdag van de maand 
Tijdstip    : 14.00 – 16.00 uur  
Locatie    : Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen

Datum     : Elke dinsdagochtend 
Tijdstip    : 09.00 – 12.00 uur 
Locatie    : Huis van de Stad – Burgemeester Jamesplein 1 – Gouda   

Wil je meer informatie of heb je vragen?  
Neem contact op met Jurgen Doedel, coördinator ‘Werkcafé Midden-Holland’. 
Bel 06 43 38 51 96 of mail jdoedel@rmtmiddenholland.nl
 

Afbeelding
Werkcafe